Video: Miten verkkosotaa käydään – katso verkosta!

Kyberhyökkäykset ovat nimestään huolimatta kouriintuntuvan fyysisiä. Niillä saadaan maa polvilleen hetkessä. Tämä koettiin Euroopassa tänä kesänä. Myös Suomessa uhka on olemassa ja siihen varaudutaan. Katso Helsingin yliopiston kyberpaneeli nyt verkkovideona.

Keskustelemassa kyberturvallisuudesta ja hybridiuhista ovat kansainvälisen oikeuden yliopistonlehtori Jarna Petman, kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll, Helsinkiin perustetun Euroopan hybridiuhkien osaamiskeskuksen strategisen suunnittelun johtaja Hanna Smith ja yleisesikuntaupseeri Anssi Kärkkäinen.

LISÄÄ: Tapahtuma-sivut (LINKKI) ja tallennelinkki videolähetykseen (LINKKI).

Päivitetty 4.10.2017

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017