Testeriuutuus autojen tutkajärjestelmiin

National Instruments on kehittänyt autojen tutkaratkaisujen kehittämiseen ja testaamiseen uuden mittausjärjestelmän. Uudella VRTS-testerillä voidaan mitata autojen 76-81 gigahertsin ADAS-järjestelmien toimivuutta tuotekehityslaboratoriossa ja tuotannossa.

National Instrumentsin VRTS (Wehicle Radar Test System) -ratkaisu perustuu modulaariseen mittauskehikkoon, jossa on mmWave- ja PXI VST -lähetinvastaanottimet. Laitteisto sisältää tutkan simulointi- ja mittausohjelmistot. Sitä voidaan käyttää myös LabVIEW-, VeriStand- ja TestStand- testausohjelmistojen kanssa.

VRTS-järjestelmässä on 76-81 GHz:n vektorisignaaligeneraattori ja -analysaattori, joiden avulla voidaan tehdä autojen tutkajärjestelmien RF-mittaukset. Laitteistoa voidaan käyttää tuottamaan dynaamisesti tutkan näkemiä esteitä vastaavia signaaleita.

VRTS pystyy peruskokoonpanossa jäljittelemään kahta estettä sekä simuloimaan Doppler-efektiopeutta jopa 250 kilometriä tunnissa ajonopeuteen saakka.

LISÄÄ: National Instruments (LINKKI), tuotetieto (LINKKI) ja taustatietoa autojen tutkajärjestelmistä (LINKKI, Conrad Technologies) ja video (LINKKI, youtube)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2017