Ilmaista ohjelmistorobotiikan koulutusta – korkeakouluopiskelijoille

Suomalainen ohjelmistorobotiikan konsulttiyritys Staria mahdollistaa korkeakouluopiskelijoille sata päivää ilmaista opiskeluaikaa ohjelmistorobotiikkaan perehdyttävässä koulutusalustassaan. Näin opiskelijat saavat merkittävää osaamista ja Suomi uusia ohjelmisto-osaajia.

Opiskelijat saavat sadan päivän maksuttoman pääsyn Starian ohjelmistorobotiikan koulutusalustaan. Siinä käydään läpi muun muassa ohjelmistorobotiikan perusteet sekä opitaan tunnistamaan roboteille soveltuvia prosesseja

Starian StaRPA Academy –koulutukseen (RPA = Robotic Process Automation) on ilmoittautunut jo  Tampereen ja Lappeenrannan teknilliset yliopistot, Tampereen yliopisto, Hämeen, Saimaan, Tampereen, Turun, Kaakkois-Suomen ja Lahden ammattikorkeakoulut sekä Luostarivuoren lukio.

Myös elinkeinoministeri Mika Lintilän asettamassa tekoäly-työryhmässä vaikuttava Starian liiketoimintajohtaja Merja Fischer pitää robotiikan osaamisen laajentamista tärkeänä koko Suomen tulevaisuuden kannalta.

Staria on Uipath-ohjelmistorobotiikan pohjoismainen partneri, joka tarjoaa yrityksille robotiikan palveluita, konsultointia sekä ohjelmistolisenssejä.

”Ohjelmistorobotteja otetaankin käyttöön kovaa vauhtia eri aloilla, ja uusia osaajia tarvitaan jatkuvasti. StaRPA Academyn suorittaneet opiskelijat saavat uuden osaamisen lisäksi myös sertifikaatin ja mahdollisuuden työharjoittelupaikkaan Starialla”,  Merja Fischer sanoo.

Kuvituskuva: Shutterstock

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!