Suorituskykyä sulautettuun pikkumoduuliin

Saksalainen Congatec on julkaissut uuden SMARC 2.0 -tietokonemoduulin, joka perustuu jopa kahdeksan ytimen NXP:n 64-bittiseen i.MX8 ARM-prosessoriin. Kortin grafiikkaominaisuudet riittävät jopa kolmen itsenäisen 1080p-näytön tai yhden 4K-näytön ohjaamiseen.

 Cortex-A53 / A72-pohjainen conga-SMX8 edustaa saksalaisvalmistaja uutta lippulaivamoduulia sulautettuihin sovelluksiin. Se tarjoaa yrityksen mukaan erinomaisen suorituskyvyn, joustavan grafiikan ja lukuisia sulautettuja ominaisuuksia.

Uudessa conga-SMX8-moduulissa on laajimmillaan kahdeksan prosessoriydintä (2x A72 + 4x A53 + 2x M4F), kahdeksan gigatavua LPDDR4 MLC- tai pseudo-SLC-muistia sekä enintään 64 gitatavua haihtumattomatonta muistia.

Ohut liitäntäsarja sisältää 2x GbE-liitännän lisäksi valinnaisen IEEE1588-yhteensopivan kellosynkronoinnin, sekö jopa kuusi USB-liitäntää. Mukana voi olla 1x USB 3.1-, 2x PCIe Gen 3.0-, 1x SATA 3.0-, 2x CAN-väylä sekä 4x UART ja valinnaisen Wifi/Bluetooth-moduuli (802.11 b / g / n ja BLE).

Conga-SMX8 on suunniteltu teollisuusolosuhteita ajatellen, joten ne tarjoavat laajennetusta ympäristön lämpötila-alueesta -40 ° C … + 85 ° C. Kortissa on laitteistopohjainen reaaliaikainen resurssien jako sekä laaja skaalautuvuus.

Lisää: Congatec (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI) ja jakelijat DataModul ja Tritech (LINKKI, ks. Finland)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!