Uusimmat tulokset – Samsung kompuroi muisteissa

Teknologiayritykset ovat  kertoneet tuloksistaan viime päivät. Uusimpana numeronsa julkistivat Apple ja Samsung. Tässä on mukana myös aiemmin tuloksensa julkistaneiden, Ericssonin, Huawein ja Nokian tiedot.

Samsungin huhti-kesäkuun tulos oli 4,4 miljardia dollaria, jossa laskua huhti-kesäkuussa hurjat 53 prosenttiaa viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Erityisesti muistipiirien odotettua nopea halpeneminen rokotti yrityksen tulosta, mutta kännykkämyynti sujui Folio-uutuusmallin teknistä kompastelua lukuunottamatta kasvavasti. Lisää (LINKKI).

Apple tekee iPhone-puhelimien lisäksi iPad- ja Mac-tietokoneita.

Applen iPhone-kauppa oli myös ongelmissa ja koko yrityksen liikevaihto kasvoi huhti-kesäkuussa vain prosentin 53,8 miljardiin dollariin. IPhone-kännyköiden heikkoa myyntiä korvasivat IPadit ja Mac-tietokoneet, mutta lopulta tuloksen pelasti rautakauppaa paremmin menestynyt sisältöbisnes.

Apple kertoo panostavansa lisää Apple Pay-, NewsPlus- ja TVplus-palveluihin. Lisää Applen tuloksesta (LINKKI).

Kerroimme jo aiemmin Huawein (LINKKI), Nokian ja Ericssonin (LINKKI) tuloksista. Tässä Nokian (LINKKI) ja Ericssonin (LINKKI) tulostiedotteet.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta