Picosunille uusi toimitusjohtaja

Espoolainen ohutkalvo-ALD-laitevalmistaja Picosun on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen lokakuusta  alkaen Jussi Rauteen, Nimityksen takana on osin Picosunissa viime kesäkuussa tapahtunut omistuspohjan laajentuminen. Mukaan tulivat silloin Capman, First Fellow Partners ja Tesi.

DI Jussi Rautee, toimitusjohtaja, Picosun 1.10.2019 alkaen.

Uutena toimitusjohtajana lokakuun alusta aloittava Jussi Rautee, 45 on valmistunut diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä korkeakoulusta.

Rautee on työskennellyt ABB:n johtotehtävissä yli kahdenkymmenen vuoden ajan Suomessa, Australiassa, Yhdysvalloissa ja viimeksi Puolassa.

”Picosun kasvaa nyt vahvasti eri puolilla maailmaa, ja ALD-teknologiamme löytää jatkuvasti uusia sovelluskohteita. Jussi Rauteella on näyttöä kasvun johtamisesta isojen kansainvälisten yritysten maailmassa. Uskomme, että hänen taitonsa ja kokemuksensa varmistavat Picosunin menestyksen jatkumisen”, sanoo Picosunin hallituksen puheenjohtaja  Kustaa Poutiainen.

Picosunin varatoimitusjohtajaksi on samalla nimitetty Picosunin nykyinen toimitusjohtaja Juhana Kostamo.

Picosunin ALD-ohutkalvoteknologia mahdollistaa tulevaisuuden teolliset ratkaisut uusilla pinnoitusmenetelmillä.  Yrityksen ALD-laitteistot ovat tänä päivänä laajalti tuotantokäytössä useissa elekroniikan komponentteja tai pinnotuksia tekevissä yrityksissä eri puolilla maailmaa.

Kuvat: Picosun.