3D-tulostimen voi hankkia palveluna

Tulostinvalmistaja HP laajentaa 3D-bisnestään perinteisen laitemyynnin rinnalla myös Pohjoismaissa kokonaisiin palvelutoimintoihin. Yrityksen 3D-as-a-Service (3DaaS) Plus -tilausmalli on heidän mukaan helpoin ja taloudellisin keino päästä hyödyntämään uusinta Multi Jet Fusion -3D-tulostusteknologiaa.

Uusi tulostusmääriin perustuva 3D-tulostinpaketti sopii HP:n mukaan asiakkaille, jotka haluavat nopeuttaa tuotekehitysprosessia prototyyppivaiheesta lopputuotteeksi.

“3DaaS Plus -palvelu helpottaa valmistavan teollisuuden töiden jatkamista ketterästi, kun yrityksen tarvitsee maksaa vain kulloinkin tarvitsemastaan määrästä tulostamista”, kertoo HP:n 3D-tulostuksesta vastaava Rebecca Campbell.

HP:n 3DaaS Plus -tilauspaketti sisältää HP Jet Fusion 340 3D -tulostimen tarvikkeineen ja opastuksineen. Laitteen käyttöä on helpotettu myös varastotilannetta seuraavalla automaattisella tarviketilauksella ja verkkopohjaisella työpöydällä, jolta voi seurata esimerkiksi laskutusta.

3D-as-a-Service (3DaaS) Plus -tilausmalli tule Suomen lisäksi tarjolle tänään Ruotsissa ja Tanskassa sekä Itävallassa ja Portugalissa. Palvelu laajenee myös Kanadaan. Jo aiemmin 3D-as-a-Service (3DaaS) Plus -tilausmalli on ollut tarjolla Yhdysvaltojen lisäksi joissakin Euroopan maissa.

3DaaS Plus on 3DaaS Base -tilauksen laajempi versio. 3DaaS Base on saatavilla HP Jet Fusion 5200-, HP Jet Fusion 4200- ja HP Jet Fusion 500 -sarjojen laitteisiin.

Lisää: HP 3D (LINKKI) ja 3DaaS-palvelu (LINKKI)