VMware AI-yhteistyöhön Nvidian kanssa

Suoritinyhtiö ARMia ostamassa oleva Nvidia vahvistaa tekoälykehitystään ohjelmistoyhtiö VMwaren kanssa. Yritykset julkistivat yhteistyösuunnitelmat viime viikon virtuaalisessa VMworld2020-nettitapahtumassa. Tapahtumassa julkistettiin lisäksi VMwaren hybridipilven Project Monterrey -arkkitehtuuri yrityksen pääomistaja Dellin lisäksi HPE:n, Intelin, Lenovon ja Nvidian kanssa.

Ohjelmistoyhtiö VMware julkisti VMworld 2020 -tapahtumassa joukon uusia ratkaisuja, joiden luvataan parantavat hajautuneen henkilöstön työntekijäkokemusta, vahvistavat tietoturvaa ja yksinkertaistavat kokonaisuuksien hallintaa.

VMwaren tarjontaan kuuluvat Future-Ready Workforce -ratkaisut, joilla tietohallinnot pystyvät tehokkaasti huolehtimaan siitä, että etätyötä tekevä henkilöstö pääsee suojatulla tavalla käsiksi mihin tahansa sovellukseen millä tahansa laitteella olkoon se missä tahansa pilvessä.

”Tällä hetkellä liian monet kuitenkin kärsivät sovellusten kehittämisen, hallinnan ja suojaamisen liiasta monimutkaisuudesta ja epäjohdonmukaisuudesta”, sanoo VMwaren maajohtaja Mikael Markkula.

Myös pilvisovellusten suorituskyky pysyy yrityksen mukaan korkeana, mikä takaa miellyttävän käytön. Ratkaisut muodostuvat yhdistelmästä, johon kuuluvat VMwaren Secure Access Service Edge (SASE), Digital Workspace ja uudenlainen päätelaitteiden tietoturva.

Vanhoista verkkojen suojausmenetelmistä puuttuvat automatisointi, pilven vaatima mittakaava kuin sisäsyntyinen tietoturva, jotka ovat elintärkeitä, kun sovelluksia ja tietoja jaetaan ja suojataan maailmanlaajuisesti sekä yhdistetään käyttäjiä.

Siksi VMware SASE-ratkaisun luvataan yhdistävän pilviverkot, pilviturvallisuuden ja verkon pääsynhallinnan Zero Trust -periaatteen mukaisesti. Se on VMwaren mukaan organisaatioille, jotka haluavat tukea työntekijöidensä työskentelyä olivat he missä tahansa.

SASE-kokonaisuuteen sisältyvät SD-WAN, Zero Trust Network Access (ZTNA), tietoturva ja uuden sukupolven palomuuri palveluna.

Lisää: VMware (LINKKI), VMworld2020 (LINKKI), Nvidia AI-yhteistyöilmoitus (LINKKI), Project Monterrey- (LINKKI) ja Future-Ready Workforce- ja SASE-tietotteet (LINKKI).

Kuvituskuva: VMWare