Epec etsii uusia teknologiaosaajia

Metsäkonevalmistaja Ponssen elektroniikkayhtiö Epec ilmoitti heti vuoden alussa laajentavansa toimintaansa ja aloittavansa uusien ohjelmisto- ja elektroniikka-alan asiantuntijoiden rekrytoinnin. Ponsse kertoi jo vuoden lopulla panostavansa voimallisesti konealueen digitalisointiin.

Nyt yritys kasvattaa henkilöstömääräänsä ja hakee yhteensä 19 ohjelmisto- ja elektroniikka-alan asiantuntijaa Seinäjoella sijaitsevan päätoimipisteen lisäksi Tampereelle ja Turkuun.

’’Meille on tärkeää investoida ja kehittää teknologista osaamistamme juuri Suomessa. Samalla hyödynnämme laajaa kokemustamme kansainvälisessä asiakas- ja sidosryhmäkentässä toimimisesta’’, kertoo Epec Oy:n toimitusjohtaja Jyri Kylä-Kaila.

Tällä hetkellä 130 henkilöä työllistävä Epec panostaa vahvasti tulevaisuuden teknologioihin, kuten ohjausjärjestelmiin, autonomisiin ja avustaviin järjestelmiin sekä sähköiseen ajovoimansiirtoon.

Elektroniikka ja ohjelmistot ovat työkone- ja hyötyajoneuvovalmistajille strategisesti tärkeimpiä investointikohteita ja keskeisiä kilpailukykytekijöitä.  Teknologiat ovat luoneet myös uusia digitaalisia liiketoimintamalleja.

Lisää: Aiemmat jutut Ponssesta ja tytäryhtiö Epecistä Uusiteknologia.fi:ssä (LINKKI)

Kuvituskuva: Epec/Ponsse