Etteplan osti sulautetun tekniikan yrityksen

Suunnitteluyritys Etteplan ostaa Tanskasta sulautettuun elektroniikkaan ja ohjelmistoihin erikoistuneen TekPartnerin. Parinkymmenen henkilön yritys on sulautettujen ohjelmistojen ja järjestelmien, FPGA-piirien ja teollisen IoT-tekniikan suunnitteluyritys.

Vuonna 2009 perustettu TekPartner tuottaa palveluitaan oman väen lisäksi eri toimijoista koostuvan verkoston kautta, johon kuuluvat kansainvälisten projektikumppanien lisäksi Tanskassa toimivat yli 30 freelancer-suunnittelijaa.

“TekPartner on hieno lisä Etteplaniin. Aloitamme yhteistyön ohjelmistojen ja sulautettujen järjestelmien parissa, mutta laajennamme myöhemmin myös suunnitteluratkaisuihin ja tekniseen dokumentointiin”, sanoo Etteplanin toimitusjohtaja Juha Näkki.

TekPartnerin toimipisteet sijaitsevat Tanskassa Herlevissä ja Odensessa.  Yrityksen liikevaihto oli vuosi sitten noin kahdeksan miljoonaa euroa. Toimitusjohtajana toimii Kurt Godsk.

Lisää: TekPartner (LINKKI).

Kuva: TekPartnet