Hyvää uutta vuotta t. Uusiteknologia.fi

Uusiteknologia.fi toivottaa kaikille lukijoille ja yhteistyötahoille hyvää uutta vuotta 2022.  Samalla sivuston kiihkein päivittäinen uutisointi on hieman hiljentynyt lähiviikoiksi. 

Viime vuoden aikana korona vaikutti kaikkien tekemiseen. Etätyöt ja komponenttipula rassasivat elektroniikkaa- ja muuta uutta teknologiaa tekevää bisnestä. Myös messu- ja kongressitoiminta siirrettiin pääosin verkkoon tai siirrettiin eteenpäin. Viimeisimpänä siirrettiin sulautetun tekniikan Embedded World Nürnbergissä kesäkuulle 2022.

Lisää tietoa tulevista messu- ja kongressi tapahtumista saat Uusiteknologia.fi:n tapahtumajutusta (LINKKI), jota päivitetään koko ajan tapahtumien lähestyessä. Suomalaisittain ikävin siirto oli marraskuulle suunniteltu Helsingin Teknologia-messut, joka siirtyi korona takia toukokuulle 2022. Koronasta huolimatta Suomen teknologiavienti on vetänyt yllättävänkin hyvin.

Olemme esitelleet uutistapahtumien lisäsi vuoden aikana Uusiteknologia.fi -sivustolla satoja uusia suomalaistuotteita ja innovaatioita. Silti vuoden yksi suosituimpia teknologiauutisia oli kuitenkin RFID-piirien asentaminen ihon alle, josta kerroimme marraskuussa (LINKKI).

Uutisjuttujen (LINKKI) lisäksi sivuston monet esittelyvideot kiinnostivat lukijoita. Tekniikkajutuista uusin on ARM v9- ja muita ARM- ja RISC-V-pohjaisia uutuuspiirejä käsitelevä artikkeli (LINKKI). Lisää löydät nettisivuston artikkeliosuudesta (LINKKI) ja Uusiteknologia.fi:n aiemmin julkaistuista näköislehdistä (LINKKI).

 Hauskaa  uutta vuotta t.  toimitus

Kuvituskuva: Shutterstock