Hauskaa ja aurinkoista kesää t. Uusiteknologia.fi

Uusiteknologia.fi toivottaa lukijoilleen ja yhteistyökumppaneilleen hauskaa ja aurinkoista kesää. Samalla siirrymme enemmän  lomamoodiin, joten uutistarjontamme päivittyy hieman rauhallisemmin ja pienellä viipeellä.

Nettipalvelun muut toiminnot ovat silti koko kesän Sinun käytettävissäsi, linkeistä teknisiin artikkeleihin ja Uusiteknologia.fi:n diginäköislehtiin vuosilta 2016-2021. Silti lomallakin kannattaa katsastaa aina tietyin välein sivuston viimeisimmät uutisjutut ja artikkelit, koska raportoimme edelleen kesälläkin kaikista tärkeimmistä elektroniikka- ja tiedemaailmaan liittyvistä asioista ja tapahtumista.

t. www.uusiteknologia.fi – toimitus

Lisää: Viimeisimmät uutiset (LINKKI), artikkelit (LINKKI), uutuustuotteet (LINKKI), esitykset ja videot (LINKKI) ja tapahtumajutut (LINKKI) sekä Uusiteknologia.fi-lehdet 2016-2020 (LINKKI) ja artikkelikooste 2021  linkkipankkeineen (LINKKI).

Kuva: Shutterstock