Pikkuruinen Android-puhelin tarjolle

Applen minin lisäksi tarjolla ei juurikaan ole ollut pienikokoisia älypuhelinmalleja, vaikka niitä aika ajoin kyselläänkin julkisuudessa. Nyt tarjolle on tullut uusi kiinalaisvalmisteinen Cubot Pocket, jossa on vain neljän tuuman QHD+-näyttö, 119 x 58 x 12 millimetrin ulkomitat ja painoa 128 grammaa.

Kiinalainen Cubot Pocket  sopii maahantuojan mukaan helposti taskuun tai käsilaukkuun. Lisäksi sitä voi käyttää yhdellä kädellä ja se istuu myös lapsen pienelle kämmenelle.

Puhelimessa on kaksi Nano SIM -korttipaikkaa, joten puhelimella voidaan käyttää yhtäaikaisesti kahta eri puhelinnumeroa.  Se tukee langatonta NFC-lähimaksamista Google Pay -palvelulla.

Älypuhelimessa on neljän ytimen Unisoc T310 -suoritin ja Android 11 -käyttöjärjestelmä. Keskusmuistia on neljä gigatavua ja 64 gigatavua tallennustilaa.Lisäksi puhelimessa on korttipaikka, joka tukee enimmillään 128 gigatavun muistikortteja.

Puhelimessa on 16 megapikselin takakamera ja viiden megapikselin etukamera.Virtalähteenä toimii 3 000 milliampeeritunnin akku. Puhelimen hinnaksi maahantuoja ilmoittaa 249 euroa.

Lisää: Cubot (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI) ja maahantuoja East & West Distribution (LINKKI).