Sulautettujen ykkösmessut käyntiin – tässä tietopaketti

Nürnbergissä alkavilla Embedded World -messuilla on Suomesta mukana useita sulatettujen tekniikoiden yrityksiä kuten Basemark, Bittium, Creoir, CoreHW, Etteplan, Lumineq, Murata, PrintoCent, Qt, Tuxera, Unikie,  Verkotan, Visidon ja Wirepas sekä antennitekniikoita kehittävä Radientum.

Bittium on ehdolla EW:n ohjelmistoalueen tuotekisassa IoT-tuotteellaan. Kuva Nuernberg Messe.

Nürnebergin Embedded World 2023:ssa on esillä useita suomalaisia alan toimijoita joko suoraan omilla osastoilla tai ICT Oulun tavoin yhteisosastolla.

Suomalaisia toimijoita löytyy myös piirivalmistajien ja komponenttijakelijoiden sulautettujen ratkaisujen osastoilla. Esimerkiksi robottiautojen tekniikoita kehittävä Unikie demoaa ratkaisujaan CoreHW:n kanssa piirivalmistaja Onsemin osastolla.

Embedded Worldissa on esillä kaikki tärkeimmät mikro-ohjainvalmistajat. Kuvassa STM:n osasto ensimmäisenä päivänä. Kuva: Nuernberg Messe/Frank Boxler

Oulu ICT:n yhteisosastolla on mukana myös ARM-ohjainpiiriä kehittävä Alif Semiconductor, jolla on toimintaa Piilaakson lisäksi Oulussa.  Suomalaisista Bittium on ehdolla myös messujen uutuuskilpailun ohjelmisto-osuudessa IoT-tuotteellaan (LINKKI).

Nürnbergin messut julkisti  myös ensi vuoden Embedded World 2024-messujen tarkemman ajankohdan, joka on kolmatta viikkoa nykyistä myöhemmin eli  9.-11.4.2024.

Uutisoimme myös koko ensi viikon tapahtumassa esiteltävistä tuotteista. Päivitämme tätä juttua….

Lisää:  Embedded World 2023 -messujen käsiohjelma pdf-muodossa, jossa listataan kaikki näytteilleasettajat oheisohjelmineen (LINKKI). Twitterissä on #EW23 -tunnuksella on myös näytteilleasettajien kutsuviestit osasto-ohjelmineen. (LINKKI).

Kuvat: Messe Nürnberg

Päivitetty 14.3.2023