Kaikki autoväylät ja ohjaukset yhdellä kortilla

Saksalainen sulautettujen moduulien Microsys tarjoaa autojen elektroniikkajärjestelmien kehittäjille NXP-pohjaista kehitysalustaa, joka soveltuu autojen verkkoliikenteen ja automaattisten ADAS-järjestelmien hallintaan ja toteuttamiseen.

Microsysin SBC-S32G399A Miriac on suunniteltu modulaariseksi SBC-kortiksi, jota voidaan käyttää autojärjestelmien testatakseen ja sovellusten kehittämiseen. Ratkaisun avulla voidaan toteuttaa nopeasti protoratkaisuja sekä nopeuttaa ohjelmistotukea ja turvallisuussertifiointia.

Uutuuskortti pohjautuu NXP:n S32G-prosessoriperheeseen, joka tarjoaa jopa kahdeksaa ARM:n Cortex-A53 -ydintä ja neljää Cortex-M7 -kaksiytimistä ratkaisua. Tämä riittää käsittelemään autojen LiDAR-valotutkan ja kameroiden videodataa. ’

Kehityskortti tarjoaa CAN-, LIN-, FlexRay- sekä 100BASE-T1-liitännät. Kortin Ethernet-ominaisuuksiin kuuluvat sisään rakennettu Ethernet-kytkin sekä tuki reaaliaikaiselle TNS-verkkoliikenteelle.

Uusissa S32G274A- ja S32G399A-kehityspaketissa on mukana miriac-moduulit esiasennetulla Linuxilla, oheislevyt sekä kaapelit ja teholähde. Pakettia voi myös laajentaa uudella Hailo-8 AI -prosessorimoduulilla, joka tarjoaa valmiita tietokonenäkömalleja tilannetietoisuutta varten.

Lisää: Microsys (LINKKI), kehityskortin tuotetiedot (LINKKI),  NXP S32G-suoritin (LINKKI) ja NXP:n Suomen jakelijat(LINKKI)