Hauskaa ja aurinkoista kesää, t. Uusiteknologia.fi

Uusiteknologia.fi toivottaa lukijoilleen ja yhteistyökumppaneilleen hauskaa  ja aurinkoista kesää. Samalla siirrymme enemmän lomamoodiin, joten  sivuston uutistarjonta päivittyy kesällä hieman rauhallisemmin ja pienellä viipeellä. 

Sivuston muut toiminnot ovat loma-ajoista huolimatta koko kesän Sinun käytettävissäsi, aina linkeistä teknisiin artikkeleihin sekä Uusiteknologia.fi:n näköislehtiin, joista uusin ilmestyi toukokuussa 2023 teemalla nykyelektroniikan suunnittelu.

Teknisten artikkeleiden rinnalla kannattaa silti lomallakin aika ajoin katsastaa nettipalelumme viimeisimmät uutisjutut ja artikkelit, koska  kesälläkin raportoimme edelleen kaikkein tärkeimmistä elektroniikka- ja tiedemaailmaan liittyvistä  tapahtumista ja asioista. Jo nyt annamme sivustolla ohjeita miten välttää tietoturvaongelmat lomalla ja esittelemme matkaajien kätevät taipuisat aurinkopaneelit.

www.uusiteknologia.fi – toimitus

Lisää: Viimeisimmät uutiset (LINKKI), artikkelit (LINKKI), uutuustuotteet (LINKKI), esitykset ja videot (LINKKI) ja tapahtumajutut (LINKKI) sekä Uusiteknologia.fi-lehdet 2016-2023 (LINKKI) ja artikkelikoosteet linkkipankkeineen (LINKKI) uusimpana Nykyelektroniikan 1-3 osainen suunnittelukoulu (LINKKI) tai koko sarja Uusiteknologia.fi-lehtenä helposti tulostettavan pdf-tiedostona (LINKKI, pdf).

Kuva: Shutterstock/UT