Autoon 3D-valvontakamera

Piirivalmistaja Melexisin Time-of-Flight (ToF) -kehityssarja mahdollistaa aiempaa integroidummat 3D- kuvausratkaisut autoihin tai teollisuuteen. Tarjolla on alkuvuodesta julkistetun kameran ja oheispiirin lisäksi uusi kehityskortti ja ohjelmistoajurit.

Melexisin kamerakehityskortin avulla voidaan toteuttaa esimerkiksi eleiden tunnistaminen tai vaikkapa autossa kuljettajan vireyden valvonta. Ratkaisu soveltuu myös teollisuuden kuljetinhihnojen, robotiikan tai tilavuuden mittauksiin. Järjestelmä voidaan käyttää myös turva- ja logistiikkasovelluksiin.

Kamerajärjestelmä rakentuu alkuvuodesta jo julkistetusta 1/3-tuumaiseta optisesta ToF-anturista MLX75023  ja oheispiiristä MLX75123.

Rakenne integroi samaan pakettiin monia sellaisia ulkoisia komponentteja, joita joudutaan hyödyntämään valmistajan mukaan monissa nykyisissä 3D-visiointikytkennöissä.  Siinä ei tarvita esimerkiksi ulkoisia FPGA- tai ja ADC-muuntimia.

MLX75023 ToF -kuva-anturi tarjoaa valmistajan mukaan maailman pienimmän pikselin QVGA-erottelun ja 63 dB:n lineaarisen dynaamisella alueen sekä vahvan auringonvalon siedon.

MLX75123- oheissiru liittää anturipiirin suoraan isäntäohjaimeen ja tuottaa nopean datan luennan anturilta.

Piirisarjan on suunniteltu muutettavaksi, joten uusien anturimallien erikoisuudet voidaan tuoda mukaan helposti.  Piirisarja on saatavana autoteollisuuden (-40 °C – + 105 °C) ja teollisuuden (-20° C – + 85 °C) käyttölämpötilaan sopivina versioina.

LISÄÄ: Melexis (LINKKI), kamerapiirijulkistus (LINKKI) ja tuotetieto (LINKKI), kehityskortti (LINKKI), video (LINKKI, Youtube) ja jakelijat (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!