Nano suojaa kännykän näytön

Suomalainen WellBiit tuo mobiililaitteille nanoteknologiaan pohjautuvan näytönsuojan. Nestemäisenä levitettävä pinnoite suojaa lasista valmistettuja näyttöjä, mutta toimii myös muovilla.

Nestemäisenä levitettävä NanoGo-ratkaisu on kehitetty nimenomaan elektronisten laitteiden näyttöpinnoille. Pinnoite suojaa niin puhelimien, tablettien, älykellojen kuin muidenkin laitteiden lasipinnat naarmuuntumiselta, lialta ja bakteereilta.

Uusi pinnoite vähentää puhelimen lähettämää säteilyä noin 90 prosenttia. Pinnoite on helppo asentaa itse ja se antaa huomaamattoman suojan näytöille. NanoGo soveltuu valmistajan mukaan lisäksi kaiken muotoisille näytöille, myös kaareville.

Nestemäinen pinnoite muodostaa kohdelaitteennäytölle nanomittakaavan ohuen resistiivisen kerroksen, joka on vahvuudeltaan 9H-kovuusluokkaa ja joka suojaa näyttöä naarmuilta.

NanoGo-pinnoite tasoittaa myös näytön sekä kameran linssin mikroskooppisia epätasaisuuksia, jolloin valo kulkee lasin läpi ilman pieniä heijasteita. Näytön toistama ja kameranlinssin välittämä kuva on kirkkaampi ja selkeämpi.

NanoGo -pinnoite vähentää bakteerien kasvua. Se estää mm. koli-, salmonella-, stafylokokki- ja pneumokokkibakteereita lisääntymästä. Pinnoite on testattu laboratoriossa ISO9001 standardin mukaisesti.

NanoGo:n muodostama, jopa 500 kertaa hiusta ohuempi kerros muodostuu piidioksidihiukkasista (SiO 2), jotka tekevät näytölle päätyvän lian, rasvan ja pölyn helposti pois pyyhittäväksi.

LISÄÄ: WellBiit/Bluebiit (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue tästä ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2017