Tesla valitsi korjaajakumpppaninsa

Suomalaiset Autoklinikka-liikkeet on Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju. Ketju osa pohjoismaista Werksta-konsernia, joka on korjannut Tesla-sähköautoja Ruotsissa jo vuodesta 2014.

Teslan sähköautot vaativat tietämystä korjaajiltaan. Autoklinikan työntekijät tuntevatkin koulutusten ansiosta hyvin Tesla-ajoneuvojen sähköiset ja mekaaniset ominaisuudet, alumiinihitsauksen, koritekniikan ja vauriokorjauksen erityisvaatimukset.

’’Pyrimme Autoklinikalla jatkuvasti vahvistamaan osaamistamme. Tästä syystä lähdimme mahdollisuuden avautuessa epäröimättä toteuttamaan laajaa Tesla-korjauspalveluiden verkostoa Suomeen’’, kertoo Autoklinikan toimitusjohtaja Patrik Puskala.

Vaativimmat rakennevauriot hoidetaan Autoklinikan Vantaan Tammiston toimipisteessä. Vantaan lisäksi Autoklinikan Tesla-palveluverkostoon kuuluu neljä korjaamoa, jotka sijaitsevat Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Niissä voidaan korjata pintavauriot ja vaihdettavat osat.

’’Olemme ylpeitä voidessamme täyttää Teslan tiukat laatuvaatimukset ja tarjota modernia erikoisosaamista korjaamoillamme, toteaa Puskala.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue tästä ilmaiseksi!