Valmet Automotive hakee jo väkeä Salon akkutehtaaseen

Valmet Automotive aikoo rekrytoida tänä vuonna tuhat uutta tekijää Uudenkaupungin autotehtaalle, mutta myös Saloon entisen Nokian kännykkätehtaan tiloihin sijoittuvaan akkupakettien kokoamiseen. Pääosa uusista henkilöistä rekrytoidaan tuotantotehtäviin, mutta toimihenkilötarve kasvaa merkittävästi aiemmista vuosista.

Vuoden 2019 aikana Valmet Automotive rekrytoi jälleen huomattavan määrän henkilöstöä, mutta nyt rekrytointeja tehdään sekä autojen että akkujen tuotantoon.

Yritys käynnistää akkujen kokoonpanon Salossa vielä tämän vuoden aikana. Akkutehtaan toimihenkilörekrytointi on jo käynnistetty, ja tuotantohenkilöiden rekrytointi käynnistyy toukokuussa.

Kevään aikana Valmet Automotive tulee järjestämään entisen kännykkätehtaan tiloissa toimivassa Salon IoT Campuksella useita rekrytointitilaisuuksia, joissa työnhakijoille esitellään akkutehtaan toimintaa ja sen työpaikkoja.

Akkupakettitehdas rakentumassa

Salon akkutehdasprojekti etenee yrityksen tiedotuksen mukaan nopeasti. Neuvotteluissa Salon IoT Campuksen kanssa Valmet Automotive on päässyt ratkaisuun, jonka myötä aiemmin Nokian matkapuhelinten valmistukseen käytetyissä tiloissa on jo aloitettu muutostyöt akkupakettien suursarjatuotannon tarpeita varten.

’’Valmet Automotive kasvaa tänä vuonna merkittävästi Salon akkutehtaan myötä. Samalla myös Uudenkaupungin autonvalmistukseen tarvitaan jatkuvasti lisää henkilöstöä. Autoala kiinnostaa työnhakijoita Suomessa, ja hakijamäärät akkutehtaan toimihenkilötehtäviin ovat ylittäneet odotuksemme’’, kertoo Valmet Automotiven toimitusjohtaja Olaf Bongwald.

Lisää: Nokian entiseen kännykkätehtaaseen akkupakettien tuotantoa, Uusiteknologa.fi 28.2.2019  (LINKKI) ja muut Valmet Automotiveen liittyvät uutiset (LINKKI)

Kuvituskuva: Salon IoT Campuksen pääsisäänkäynti. Aiemmin tiloissa toimi Nokian/Microsoftin kännykkätehdas.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!