Hyvää uutta vuotta t. Uusiteknologia.fi

Uusiteknologia.fi toivottaa kaikille lukijoilleen ja yhteistyötahoilleen hyvää uutta vuotta. Samalla sivuston uutisointi hiljenee lähiviikoiksi. Nyt voisi olla hyvää aikaa tutustua uusimpaan marraskuussa ilmestyneen Uusiteknologian e-lehteen tai katsastaa tulevan vuoden messu- ja kongressitapahtumat.

Lue marraskuussa ilmestynyt Uusiteknologia 2/2020 (LINKKI). Mukana on tietopaketti ARM:n, AMD:n ja Intelin supersuorittimista sekä yhden parin Ethernetistä ja X86-pohjaisista sulautettujen järjestelmien suoritinkorteista. Lisäksi on paljon teknologiauutisia, tuotteita ja suosittu Digidigi-palsta.

Joulupukki testamassa Keravan Citymarketin uutta kameranäköä hyödyntävää pulloautomaattia.

Vuoden yksi suosituimpia teknologiauutisia oli Suomeen rautautuneet uudenlaiset käytettyjen pullojen ja purkkien palautusautomaatit. Kuvassa joulupukki esittelee kuvassa Keravan Citymarketin uutta kameranäköä hyödyntävää Tomran palautusautomaattia.

Norjalaisyritys Tomran koneeseen voi kaataa kerralla jopa muovisäkillisen tyhjiä palautettavia pulloja ja tölkkejä. Lisää uudenlaisesta palautusautomaatin toiminnasta ja tekniikasta videoineen voi lukea Uusiteknologia.fi:n nettisivun uutisesta (LINKKI).

Luettuja uutisia olivat myös messu- ja kongressiraportit vaikka monet tapahtumat peruutettiin tai korvattiin virtuaalitapahtumilla. Toivottavasti korona-rokotusten alettua tapahtumia voitanee järjestää kesän jälkeen jo perinteiseeen tyyliin.

Alkuvuoden ajan tapahtumat järjestetään edelleen virtuaalisiana, kuten Las Vegasin CES ja Nürnbergin messujen Embedded World maaliskuussa. Lisätietoa tulevista tapahtumista saat Uusiteknologia.fi:n  päivittyvästä messu- ja kongressitapahtumat-listauksesta (LINKKI).

Kuvituskuva: Shutterstock

Päivitetty 26.12.2020