Tampereelle IoT-tapahtuma

Tampereen ammattikorkeakoulu järjestää tiloissaan jo toistamiseen IoT-seminaarin 29.–30. maaliskuuta. Mukana on 40 esitystä ja 30 näytteilleasettajaa.

Maaliskuussa järjestettävässä Tampereen IoT-seminaarissa kuullaan esimerkkejä lähitulevaisuuden uuista sovellusalueista, kuten koneoppimisesta ja Big Data -analytiikasta. Tapahtuma järjestetään jo toistamiseen

’’Saimme ensimmäinen IoT-seminaarimme viime vuonna erittäin hyvän vastaanoton’’, kertoo järjestelyistä vastaava TAMKin tieto- ja viestintätekniikan yliopettaja Mauri Inha.

Tämänkertainen IoT-seminaari ja näyttelyosuus on laajentunut kahteen päivään. Seminaarissa kuullaan yli 40 esitystä ja näytteilleasettajia on yli 30.

’’Lisätty todellisuus on totta jo tänään, kuulemme siitä useita esityksiä. Muita teemoja seminaarissa ovat muun muassa IoT ja liikenne, tietoturva, terveysteknologia sekä liiketoimintaosaaminen’’, Inha kertoo.

Tapahtumassa on mukana kotimaisia ja kansainvälisiä asiantuntijoita tärkeimmistä alan yrityksistä, tutkimuslaitoksista ja yliopistoista. ’’Useat pienet aloittelevat firmat pääsevät myös esittämään osaamistaan’’, Inha sanoo.

Tamperelaisilta itsellään on esillä tapahtumassa muun muassa Drone-kopteriprojekti, eTruck-hanke, hitsausrobotin IoT:t sekä NASA-projekti. Terveysteknologian koulutus tuo näyttelyyn terveyden etämittausjärjestelmiä. Tieto- ja viestintätekniikan tekniikan koulutus esittelee sulautetun tekniikan osaamistaan.

Tilaisuuteen on tällä hetkellä ilmoittautunut jo noin 320 kuulijaa edustaen noin 50 yritystä.

LISÄÄ: TAMK:n IoT-seminaari (LINKKI, ohjelma ja ilmoittautuminen)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa (LINKKI).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!